Docenten

Dieuwertje Hazeleger

Dieuwertje Hazeleger werkt als freelance dansdocent. Zij studeerde in 2017 af aan de Bachelor opleiding Docent Dans van ArtEZ. Tijdens haar studie heeft zij kennis gemaakt met de methode Physical Dynamics, een trainingsprogramma met elementen en technieken uit zowel de academische dans als breakdance en acrobatiek. Met Physical Dynamics als basis, heeft Dieuwertje haar eigen bewegingstaal ontwikkeld.

Dieuwertje geeft binnen Dansplaats Arnhem de lessen Floorwork. Het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn, kracht en flow staan hierin centraal. Dit binnen een veilige omgeving waarin het dansplezier en de ontspanning voorop staat.Djamila Ploeg

Djamila Ploeg werkt als freelance danser, en daarnaast met veel plezier ook als dansdocent, dansmaker en performer. In 2018 is zij afgestudeerd aan School voor Moderne Dans bij Aventus, waar zij allround binnen het moderne/hedendaagse dansveld is opgeleid, en onder andere ook haar lesbevoegdheid heeft gehaald. In de zomer van 2022 is zij afgestudeerd aan de Fontys Dance Academy, speciliazation Contemporary, waar zij zich verder heeft verdiept in dans in de context van performance. Vanaf het eerste moment dat zij in aanraking kwam met Floorwork raakte zij verliefd. Door de jaren heen heeft ze met veel plezier Floorwork lessen gevolgd bij verschillende docenten. Binnen haar afstudeeronderzoek verdiepte zij zich in Floorwork en Somatic Practice en ontwikkelde zij een lessenserie, genaamd Floorflow. 

Djamila geeft de lessen Hedendaags. In deze les zijn de grootste kernpunten dansplezier, fysieke ontplooiing en expressiviteit. Djamila nodigt je uit om op je eigen level de uitdaging en ontdekking aan te gaan. En nodigt ook de groep uit om van elkaar te leren en geïnspireerd te raken. Het wordt rollen, spiralen, upside-down, sliden, verplaatsen, zweten, ontspannen, ontdekken, en vooral lekker dansen. 

Go Top